Clear Admin ingyenes számlázó

2021. szeptember 9. (csütörtök) 10:32

Hirdető: Clear Fanni

Cím: Nyíregyháza, Belváros

Leírás

Clear Admin Számlázó program. Sokan vannak, akik még mindig számlatömbbel vesződnek, pedig ennek használata a vevők szemében sokszor szánalmasnak hat. Van olyan egyszerű számlázó program, amire nagyon egyszerűen át tudunk térni és végre igényes számlákat adhatunk vevőink kezébe. Ráadásul a program használata megdöbbentően egyszerű és a kézi számlakitöltés idejének töredéke alatt tudjuk elkészíteni számláinkat. Az sem akadály, ha a cégünk fejlődik. Bármikor kiegészíthetjük a rendelkezésre álló modulok bármelyikével. A számlázó program letöltése és telepítése mindössze néhány perc és bárki meg tudja csinálni.

Hirdetés részletei


szerverüzemeltetés, rendszer-üzemeltetés, adatbázis kezelés, adatmentés, tanácsadás, programozás, fejlesztés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Clear Fanni
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek