placeholder
# 1737

Családi ház a természet ölelésében zalaegerszeg központjától 6 km-re.

26 000 000 HUF

2020. január 15. (szerda) 19:42

Hirdető: Lonci

Cím: Zalaegerszeg, Andráshida

Leírás

Zalaegerszeg csendes részén 112 négyzetméter területü ház, 2720 négyzetméter telekkel , melléképületekkel gyümölcsössel garázzsal, összközmüves ipari árammal kiváló lehetőség. A ház alakitható 2 család részére is alkalmas, állatartásra is van lehetőség. Fütése gáz, és fatüzelésü kályha. Járólapos,illetve parkettás szőnyegpadlós helyiségek. A födém betongerendás.2000ben egy része felujitáson esett át, az épület átlagos állapotu. Kertészkedőknek,kutyásoknak állatartóknak is ajánlom.A Zala folyó közelsége horgászati lehetőségeket teremt. A városhoz közel de mégis a természetbe vágyik ezt érdemes megnézni a nyugalom szigete.Két oldalról szomszédmentes.
3 fázisu villanyvezeték is van tehát barkácsolni mühelyben dolgozgatni is lehet, A területen, kukorica góré és husfüstölő is található. A ház alakitható sok lehetőséget rejt.A ház alatt pince, mosókonyha,kazánház található.Van még egy kocsibeálló ami fedett a ház mellett. Iskola ovoda 1.5km, korház bevásárlóközpont 6 km re található.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
közepes állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
csapadékvíz elvezetés
nincs
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
igen
5 szoba
nincs
félszuterén
nincs
nincs
2720
112
3035
3 m alatt
nincs besorolva
nem
kazán
radiátor
gáz
nem
nincs
van
igen saját különálló kert
van
természetre néző
észak-kelet fekvésű
fa nyílászárók, hűtőszekrény, mosógép, műanyag nyílászárók, redőny, sütő, szúnyogháló, biztonsági ajtó, internet, kábel-tv, wifi
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Lonci
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek