placeholder

Csendes helyen panel lakás eladó, egyetemtől 10 percre

16 500 000 HUF

2020. szeptember 2. (szerda) 19:27

Hirdető: nagymarosi

Cím: Pécs, Kertváros

Leírás

Pécs-Kertváros közkedvelt részén, a Melinda utcában 2 szobás, erkélyes panel lakás eladó. Az ingatlan elrendezésének köszönhetően minden helyiség külön , a közlekedöből közelíthető meg. 2 külön szoba, 1 konyha-étkező, fürdőszoba + külön wc. A lakás új nyílászárókat kapott, ennek és az egyedi mérőknek köszönhetően a télen is nagyon kedvező a rezsije. A szobák laminált parkettával, az erkély járólappal míg a többi helyiség linóleummal lettek burkolva.Konyhában egyedi tervezésű konyhabútor teszi szebbé a lakást. A lakás nyugati része a Melinda parkra néz, a keleti részen található felújított erkélyről is 'zöld' környezet tárul elénk.
1 tároló, és a ház előtt ingyenes parkolási lehetőség is adott.
Párnak, kisebb családnak és egyedülállóknak is ajánljuk, hiszen a kozelben Tesco, Penny, óvoda, iskola, buszmegálló és gyógyszertár is megtalálható.

Az ár alkuképes!

Hirdetés részletei


lakás
panel
jó állapotú
összkomfortos
2 szoba
nincs
4
1
52
van
nincs
3 m alatt
AA
házközponti egyedi méréssel
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Fa nyílászárók, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Biztonsági ajtó
nincs
természetre néző
utcán ingyenesen
megegyezés szerint
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: nagymarosi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek