Cserépfalu külterületén panorámás kert eladó

650 000 HUF

2020. február 3. (hétfő) 12:01

Hirdető: Gyoki

Cím: Cserépfalu

Leírás

Cserépfaluban, Bogácstól három kilométerre, a Bükki Nemzeti park mellett, a Bükk oldalában, a Hór völgy bejáratánál, a Turisztikai központtal szemben ( 200 m)a Bükki Nemzeti park szélén, eladó, felében normand fenyővel, felében ezüstfenyővel beültetett (kb 1500 db. csemete) körpanorámás 2320 nm zártkert, két nagy cseresznyefával, megy és körtefával, körbekerítve. . Víkendház építési lehetőség.. Elektromos hálózat 150 M-re, Ídőszakos források 50és 250 méterre. Egyben kiváló kempingező és pihenőhely bükki túrázásokhoz. A telek ára: 650000 Ft. Érd: 06209845184 v. gyokossz@gmail.com címen .

Hirdetés részletei


2320 m2/ 0.23 ha
nincs
utcában
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
földúton
nincs
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gyoki
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek