placeholder
# 1401

Cserkut Baranya

14 000 000 HUF

2019. november 28. (csütörtök) 15:09

Hirdető: Panni

Cím: Cserkút

Leírás

Pecshez 7 km-re a Jakabhegy labanal levo csodas kornyezetben oszthato saroktelek,kelet nyugat tajolasu.Sik terulet.Jelenleg par gyumulcsfa van rajta .Gondozott a telek.Nagyon szep csendes kis falu.Nagyon jo levego van mivel erdo vesz korbe bennunket.

Hirdetés részletei


3000m2
utcában
telekhatáron
utcában
utcában
400 V (ipari áram, 3 fázis)
kavicsos úton
nincs
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Panni
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek