Csivava kiskutya

85 000 HUF

2020. december 29. (kedd) 19:39

Hirdető: Kata

Cím: Tiszacsege

Leírás

2021.01.09-től elvihető fajtatiszta jellegű csivava kiskutyák.Kb.1,5-2kg közötti lehet majd a felnőtt súlyuk.Többször féregtelenítve,kornak megfelelő oltásokkal,tápváltáshoz,hogy könnyebb legyen ne viselje meg a kiskutyát tápot is adok hozzá.Csak jó helyre!Egy kislány és két kisfiú várja új családját.Érdeklődni,06703272502 telefonszámon lehet. Ár:85000Ft

Hirdetés részletei


Csivava
egyéb
kis termetű
6 hónapos alatt
hím, nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kata
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek