placeholder
# 1346

D-Link DGS 1210-24 Gigabit Managed Switch !Fanless! 24 gigabit & 4 SFP port!

25 999 HUF

2019. november 19. (kedd) 19:11

Hirdető: Zsoltee

Cím: Pécs, Rózsadomb

Leírás

Eladó egy D-Link DGS 1210-24 menedzselhető gigabites switch. 24 gigabit & 4 SFP porttal. Megkímélt , otthoni hálózatban használt - kipróbált - készülék. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van. Gyári dobozában , kiegészítőivel adom. Ennek a típusnak a hűtése gyárilag passzív , tehát nincs benne ventilátor. Ezért csendes , otthoni körülmények közé is bátran ajánlom.

Kipróbálható , megtekinthető Pécsett.
Csomagküldés MPL és Foxpost , de csak előreutalás után a vevő felelősségére.

Hirdetés részletei


D-Link
switch
vezetékes
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Zsoltee
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek