placeholder

Daewoo Tico, bal hátsó lámpa (foglalat nélkül)

2 800 HUF

2020. november 9. (hétfő) 23:40

Hirdető: oswaldo

Cím: Pécs, Uránváros

Leírás

Eladóvá vált kihasználatlanság miatt, Daewoo Tico, bal hátsó lámpa (foglalat nélkül). Utángyártott alkatrész. Csak a csomagolást bontottam meg végül az élet úgy hozta, hogy nem raktam fel.

Hirdetés részletei


Daewoo
Tico
kombi
1998
manuális
benzin
796
41
karosszéria elemek, világítás
hátsólámpa
nem
utángyártott
működőképes
új (csomagolás sérült)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: oswaldo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek