Daikin FTXN35KEV1B 3,5 kW Hűtő Fűtő Split Klíma

99 000 HUF

2022. május 23. (hétfő) 19:27

Hirdető: teboy

Cím: Csorvás

Leírás

Eladó a képeken látható : Daikin FTXN35KEV1B 3,5 kW Hűtő Fűtő Split oldalfali Klíma berendezés , minden tartozékával , távirányítóval. , bontásra vagy javításra. A készülék működik de 5 perc után leáll , majd pár perc után ujra indul.
Személyes átvétel vagy szállítás is megoldható.

Hirdetés részletei


Daikin
klíma
A++
Légtisztító, távirányítós, oldalfali split klíma
3000 W felett
beépíthető
fehér
használt
hibás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: teboy
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek