Debrecen-Józsa belterületi határon nagy kert befektetési céllal is eladó.

15 000 000 HUF

2020. február 3. (hétfő) 11:56

Hirdető: Gyoki

Cím: Debrecen, Alsójózsa

Leírás

Debrecen Józsán Belterület határon elhelyezkedő két db, egyenként 2836 négyzetméteres kert művelési ágú ingatlan eladó akár befektetési céllal is. Az ingatlanok jelenleg kb 6-7000 db 2-4 éves fenyőcsemetékkel vannak beültetve, amelyekből évente 2-3000 db piacképes. Belterületbe vonás lehetősége adott. egyelőre nem beépíthető, azonban az utcában azonos oldalban már mindenütt belterületbe vannak vonva a telkek, amelyek már többnyire be vannak építve. Az utca aszfaltozot. Gáz, víz csatorna az utcában. (Kastély utca) Elektromosság 3 fázis a telken oszlopra bevezetve. A telken van fúrt 45 méteres kút 4 betongyűrűs aknával. A kert továbbművelésében, illetőleg további bérletében együtt tudunk működni. A két egymás melletti ingatlan együtt eladó. Érd: 06209845184 v. gyokossz@gmail.com

Hirdetés részletei


5672 m2/ 0.57 ha
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
fúrt kút
nincs
nincs
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
nincs
209845184

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gyoki
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek