Diákmunka online

2021. február 6. (szombat) 21:34

Hirdető: Toxiland

Cím: Mosonmagyaróvár, Városközpont

Leírás

Figyelsz a külsődre? Igényes vagy a megjelenésedre? Követed a legújabb sminktrendeket? Szeretnél vele pénzt is keresni? Jó hírem van, jó helyen jársz! Suli vagy munka mellé is tökéletes kiegészítés! 16 éves kortól szabad a belépés, hiszen a logikusan felépített kedvezményrendszert és az AVON-ozás pozitívumait már a legfiatalabbak is gyorsan átlátják! ;)
Nagyon sok jó ösztönző program, ajándék, pontgyűjtés, nyereménysorsolások, pénzkereseti lehetőség van itt, de ezekről sajnos sokan nem tudnak. Szívesen elmesélem, mivel foglalkozom pontosabban.
Regisztrálj ingyen fiókot most, és az AVON plusz ajándékot is ad!

Vásárold meg kedvenc termékeidet olcsóbban! Rendelj magadnak, családnak, ismerősöknek, élj az ajánlatokkal! 99Ft-os élmény/termékek/minták, extra kedvezmények különleges szettekre várnak rád! Keress fel a további információkért alapadatok megadásával: https://avononline.avon.hu/sajatoldal/melindaasvanyi, vagy Messengeren: https://m.me/melinda.asvanyi/!

Hirdetés részletei


online marketing
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (2 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
napi
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Toxiland
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek