Dunaparti medencés ház

59 800 000 HUF

2021. április 10. (szombat) 21:31

Hirdető: domsodihaz

Cím: Dömsöd

Leírás

Tulajdonostól eladó egy különleges adottságú Duna parti medencés ház. Eladó Duna parti 100 négyzetméteres, családi ház különálló vendégházzal. A Ráckevei Dunaág legszebb részén,657 négyzetméteres telken, 80 négyzetméteres fedett terasszal, grillerővel, úszómedencével,dunai stéggel.
A kétszintes ház földszintjén egy komplett gépesített konyha került kialakításra, egy zuhanyozós fürdőszobával, nagy nappalival kandalóval. Az emeleten hálószoba,beépített bútorokkal, nagy fürdő szobával, hidromasszázs káddal. A hához tartozik egy külön 40 négyzetméteres vendégház, ahol egy szoba összomfortos lakás került kialakításra. Pincében található helyiségek, szauna, edzőterem. A ház gépészete is a pincében található, elektromos cirkó kazán, vegyes tüzelésű kazán, ezen kívül a medence gépészeti berendezése is itt kapott helyet.

Családok számára kíváló pihenésre, de befektetésre is remek lehetőség.

Kiváló közlekedés és infrastruktúra.
Ingatlaközvetők kérem, ne keressenek.
Te.: 06202970287

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
csapadékvíz elvezetés
nincs
230 V (lakossági áram)
aszfaltúton
igen
2 szoba
nincs
alagsor, szuterén, 2
van
nincs
657
100
140
3 m alatt
nem
kazán, cserépkályha, kandalló, egyéb
radiátor, padlófűtés
elektromos
nem
nincs
van
igen saját különálló kert
van
panoráma
udvarban
beépített konyha, főzőlap, mosogatógép, műanyag nyílászárók, sütő, szúnyogháló, biztonsági ajtó, kamerarendszer, internet, kábel-tv, klíma, medence, wifi
kevesebb mint 3 hónapon belül

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: domsodihaz
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek