placeholder

ELADÓ ERBA COMPACT 300 AS, KIFOGÁSTALAN FÉMESZTERGA GYÁRI TARTOZÉKOKKAL .

110 000 HUF

2020. május 13. (szerda) 20:07

Hirdető: Józsy

Cím: Kiskunhalas, Felsőváros

Leírás

Nagyobb vásárlása miatt vált eladóvá a képen látható Erba Compact 300 as fémeszterga. Gyári tartozékokkal és a hozzá gyártott asztallal.

Hirdetés részletei


elektromos (230 V)
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Józsy
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek