ELADÓ LAKÁS a IX. KERÜLET JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN!!

38 500 000 HUF

2020. szeptember 27. (vasárnap) 14:24

Hirdető: lohere68

Cím: IX. kerület, József Attila lakótelep

Leírás

A IX. kerület József Attila lakótelep zöldövezeti paradicsomban, az Aranyvirág sétányon, eladóvá vált saját tulajdonú, tehermentes 4 emeletes társasház I. emeletén lévő, 54 m2 alapterületű, 1,5 szobás ingatlanom.
Az ingatlanon teljes felújítás történt, a tisztasági festésen kívül csak költöznie kell!
A konyhát jellemzi az egyedi méretre készített modern bútorzata, melyet kiegészítik a legjobb minőségű műszaki berendezések, amelyek az ingatlan részét képezik.
Központi fűtés, műanyag nyílászárók, napos, tágas helyiségek, a hatalmas erkély egy zöld-erdős parkra néz, így nyugodt, csendet kedvelők részére ideális.
A lakás részei: konyha, tároló, kamra, fürdőszoba – WC, 1 nagyszoba. 1 kisszoba, hatalmas erkély, pincehelyiség.
A lakás elhelyezése kiváló, a metró 5 perc sétával elérhető, ( Ecseri úti megálló ) iskola, óvoda, gyógyszertár, zöldséges ….minden a ház közelében.
Az eladási ár tartalmazza: a beépített konyhában lévő sütő, főzőlap, lehajtható asztal, a kisszobában lévő íróasztalt, a

Hirdetés részletei


lakás
csúsztatott zsalu
kitűnő
összkomfortos
2 szoba
nincs
4
1
54
van
nincs
3 m alatt
távfűtés
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Biztonsági ajtó, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Wifi
kertre néző
utcán ingyenesen
azonnal
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: lohere68
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek