# 1073

ELADÓ TÉGLA LAKÁS

23 900 000 HUF

2019. október 5. (szombat) 14:09

Hirdető: mikep

Cím: Mosonmagyaróvár, Városközpont

Leírás

Tulajdonostól eladó Mosonmagyaróvár egyik legkedveltebb részén a Móra úton egy tégla építésű , 1. emeleti ízlésesen felújított 51 m2-es lakás. Az ingatlan 2 szobás , az egyik szobához erkély tartozik. A konyha külön helyiségben van. A lakás teljes villanyhálózatának felújítása és fejlesztése is megtörtént. A fürdőszoba a teljeskörű felújítás során épített zuhanyt kapott. A lakóközösség és a lépcsőház rendezett. A házat szigetelték , a fűtésrendszert egyedi mérőkkel szerelték fel. A lakásban redőnnyel felszerelt műanyag ablakok vannak. A bejárati és a beltéri ajtók egyedi faajtók. A lakás rezsije alacsony. Közös és saját tároló helyiség is tartozik hozzá. A parkolás az utcán könnyen megoldott. A lakás közvetlen szomszédságában patika , posta , üzletek , iskolák , óvodák találhatók.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
felújított
összkomfortos
2 szoba
1 félszoba
4
1
51
van
3 m alatt
távfűtés egyedi méréssel
radiátor
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Internet, Kábel-TV
utcai
utcán ingyenesen
kevesebb mint 3 hónapon belül
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: mikep
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek