ESSZENCIÁLIS HÁRMAS ILLÓOLAJ! Forgalmazás is lehetséges!

2019. december 22. (vasárnap) 16:46

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Abony

Leírás

Az illóolajok mindegyike tartalmaz Bi-Bong™ kivonatot, amely egy titkos kelet-ázsiai botanikus egyedi gyógynövény kombináció, amelyet orvosok a koreai királyi család számára fejlesztettek ki, és generációkon keresztül adták át. Segíthet megoldani különböző gondokat (pl. korpa, ekcéma, dermatitis, hegek, repedezett bőr, bármilyen seb beforrasztása, fekélyek, ízületi fájdalom, stb). A Kannaway esszenciális illóolajakat az akupresszúrás pontokra tesszük (a dobozban található egy rajz ezekről a pontokról) vagy egy olajos diffúzorhoz adva, hogy eloszlassa az aromaterápiás illatokat a helyiségben.
Energy (sárga): testi és mentális lendületet ad ahhoz, hogy meghódítsd a világot.
Tranquility (kék): pihenésre, alvásra, nyugalomra, stresszoldásra
Immunity (bordó): az immunrendszer védelmére

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek