Edelény Bányász ut17.

7 500 000 HUF

2021. október 3. (vasárnap) 09:24

Hirdető: Bea

Cím: Edelény

Leírás

Edelényben eladó a Bányász út 17 szám alatt félemeleten egy másfél szobás tégla építésű lakás. A ház fűtése gáz konvektoros. A házhoz tartozik kert, garázs, és pince. Azonnal költözhető. Tehermentes. Csendes nyugodt környéken. Megtekintés telefonos egyeztetés alapján. Ez ára :Hét és fél millió.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
jó állapotú
összkomfortos
2 szoba
1 félszoba
1
félemelet
51
van
nincs
3 m alatt
nincs besorolva
gázkonvektor
gázkonvektor
gáz
nem
Fa nyílászárók, Fürdő és WC külön, Redőny, Kábel-TV
igen saját különálló kert
utcai
garázsban
azonnal
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bea
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek