Edelény Bányász út 17.

5 500 000 HUF

2021. február 25. (csütörtök) 15:49

Hirdető: Bea

Cím: Edelény

Leírás

Eladó jó állapotban lévő Edelényi 51nm ingatlan! Az ingatlan nyugodt környéken van. Az épület fő jellemzői: fűtese: gáz konvektor. Közmű: vezetékes víz, gáz, villany, csatorna.
Helyiségei: 1 szoba, 1 félszoba, egy előtér, egy konyha, egy kamra, egy fürdőszoba, egy WC. Tartozik hozzá tároló amelynek anyaga tégla. Részlegesen bútorozott, azonnal költözhető!!

Hirdetés részletei


lakás
tégla
jó állapotú
komfortos
1 szoba
1 félszoba
1
félemelet
51
van
van
3 m alatt
nincs besorolva
gázkonvektor
nincs
távhő
nem
Fa nyílászárók, Fürdő és WC külön, Redőny, Kábel-TV
igen saját különálló kert
utcai
garázsban
azonnal
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bea
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek