Édes gyökér és kender alapú bőrradír! Forgalmazni is lehet!

2019. december 22. (vasárnap) 17:38

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Abádszalók

Leírás

A napi hámlás kulcsfontosságú lépés a fiatalos megjelenésű bőr felé, mivel felemeli az elhalt bőrsejteket és a beágyazott szennyeződéseket és olajokat, és elősegíti az új bőrsejtek megújulását azáltal, hogy növeli a keringést. Újjáélesztő formula csiszolja és kiegyensúlyozza a bőrt a tisztító gyógynövényes összetevők, például édesgyökér, csipkebogyó és a kender bentonit agyagdal való hatékony kombinációjával. A Cannabis Beauty édesgyökér és kenderfényesítő napi mélytisztító és bőrfestő kezelésekként használható. Ez a kenderhámlasztó tisztítja és ragyogja azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket, amelyek tompítják a bőrt, hogy javítsák a bőr általános textúráját és megjelenését. Az összes kannabisz szépségápolási cikk saját szabadalmaztatott Bibong® gyógynövény-keverékeinket tartalmazza. Ezek a Bibong® növényi kivonat keverékei évszázadok óta működnek a koreai gyógynövényben, hogy minden természetes botanikai öregedésgátló hatást fejtsene

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
határozatlan idejű
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek