placeholder

Egészség, fogyás

2019. december 16. (hétfő) 20:41

Hirdető: Laci

Cím: Budapest

Leírás

Túlsúly? Elhízás? Rossz közérzet? Fáradékonyság? Emésztési problémák? Vitamin hiány? Vannak ilyen tünetei? Keressen bizalommal! Facebook csoport elérhetősége https://www.facebook.com/groups/2630974246983885/
Vagy irjon üzenetet https://www.facebook.com/illes.laszlo.71

Hirdetés részletei


táplálkozási tanácsadás, ápolás, gondozás, gyógyszertár, kozmetika, természetgyógyászati ellátás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Laci
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek