Egyedi készítésű fenyő galériaágy.

120 000 HUF

2019. december 7. (szombat) 20:27

Hirdető: Sziszi

Cím: Veszprém, Bakonyalja

Leírás

Mérete 139x210+55cm a lépcső amik tároló fiókok. Fekvő felület 130x200. Hasznos magasság alatta 150 cm. A teljes magasság 207 cm. Nagyon masszív 8x8 as lábakon áll, nem döcög ,nem inog. Két felnőtt is nyugodtan alhat rajta. A kötő elemek is masszívak. ( Az anyag nincs kispórólva belőle)

Hirdetés részletei


hálószoba ágyak
natúr fa
tömör fa
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sziszi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek