placeholder

Eladó 3 szobás panellakás

16 500 000 HUF

2020. július 7. (kedd) 15:26

Hirdető: Szabó Tiborné

Cím: Békéscsaba, Belváros

Leírás

Eladó egy belvárosi, piac-közeli 60 négyzetméteres 2. emeleti, őr utcai lakás. A lakás 3 szobás, tartalmaz még: egy kis konyhát, kamrát, külön egy fürdőszobát és egy WC-t. Mindegyik szoba napos az ablakoknak köszönhetően. A fűtés típusa: konvektoros. A lakás a piactól és a vásárcsarnoktól 5 percre, Csaba Centertől szintén 5 percre található. Andrássy Gyula gimnáziumtól szintén 5 percre, Petőfi Utcai Általános Iskolától pedig 10 percre helyezkedik el. Nem messze a lakástól van egy szép park, élelmiszerbolt, gyógyszertár és gyermekorvosi rendelő is.
Családosoknak előszeretettel ajánlom.
Az irányár 16.5 millió forint.

Hirdetés részletei


lakás
panel
jó állapotú
összkomfortos
3 szoba
nincs
2
60
nincs
nincs
gázkonvektor
nem
Fürdő és WC külön, Hűtőszekrény
utcai
azonnal
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Szabó Tiborné
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek