Eladó Akciós áron hordozható cserépkályha sparhelt tűzhely

10 HUF

2020. szeptember 25. (péntek) 11:17

Hirdető: pollakferenc

Cím: Tatabánya

Leírás

AKCIÓ! Kályhák raktáron! Átlagos teljesítményű hordozható cserépkályhától az óriás méretű 16kw-os mobilcserépkályháig mindenre van megoldás. Az óriás kályhák kiválthatják az épített kályhákat. A precízen összerakott kályháktól a kézműves csempéből készült kályhákig terjed a paletta. Sikeres méretezés után további képeket küldök. A hely adottságai alapján közösen megtaláljuk a megoldást!
Teljes felvilágosítás telefonon. T.:06203979102 e-mail: pollakferi@icloud.com ; www.cserepkalyhaepito.hu ; www.pollaktrade.hu ; ; www.cserepkalyhak-mobilcserepkalyhak.hu

Hirdetés részletei


kályha, kandalló, tűzhely
nem
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: pollakferenc
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek