Eladó Német juhászkutya.

2019. december 17. (kedd) 10:30

Hirdető: vomhausalmasi

Cím: Kaba

Leírás

Január első hetében 4 db szuka kiskutya eladó,1 rajzos,3 ordas.oltva féregtelenítve.A képek közt az anya is látható.Kutyáimról bővebb információt a www.almasi.5mp.eu.oldalamon is kaphat. Érdeklődni telefonon legyen szíves.

Hirdetés részletei


Német juhászkutya
kétszínű (bikolor, rajzos)
közép termetű
6 hónapos alatt
nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: vomhausalmasi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek