# 471

Eladó Pécs-Patacs zöldövezeti részen egy 1000 m2-es építési telek 170 m2-es exclusive családi ház terveivel, ami akár két lakásra alakítható

10 500 000 HUF

2019. június 14. (péntek) 08:20

Hirdető: Robi

Cím: Pécs, Patacs

Leírás

Eladó Pécs-Patacsi részén egy 1000 m2-es zöldövezeti telek, ami rendelkezik egy 170 m2-es exclusive családi ház terveivel.
A telek és a terv alkalmas kétlakásos társasház kialakítására.

A látványterven szerepló épület baloldali része kb. 70 m2, a jobb oldali része kb. 100 m2.

Az ingatlant környezettudatossági irányelvek alapján tervezte egy elismert Pécsi építész.
A telek fekvése Kelet-Nyugati tájolással rendelkezik, ezért a napsütés a ház kertcsatlakozású szobáinak az év minden szakaszában reggeltől estig világosságot biztosít. A ház extra hőszigetelésének köszönhetően alacsony üzemeltetési költségű passzívház jelleggel szolgálja jövőbeni leendő tulajdonosát. Tervek szerint a fűtését, használati melegvizét, és a ház hűtését hőszivattyús rendszer látja el, melynek energia igényét a házra tervezett napelemes rendszer biztosítja.

Hirdetés részletei


1000 m2/ 0.1 ha
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
nincs
230 V (lakossági áram)
aszfaltúton
nincs
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Robi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek