Eladó bútorok és ágy

100 000 HUF

2020. január 28. (kedd) 11:06

Hirdető: Barni

Cím: Nagykanizsa, Keleti városrész

Leírás

Eladó a képeken látható ágy és 2 bútor, elsősorban együtt eladó!
Az ágy bonel hibás, egyébként nagyon kényelmes, felnyitható, az aljába ágyneműk bőven elférnek. A 2 bútor teljesen jó állapotban van, a nagyobb szekrényen található 1-2 hiba, de az csak minimális, az íróasztal nagy befogadó képességű, jól rendszerezhető, mindkettő egyedi, asztalos által készített stabil, masszív bútorok! Minden használt, de jó állapotú!
Mindenképp egyben eladó elsősorban!
Elérhetőség: 06/20-366-3483, az ár alku képes.
A kisatírozott rész csak képeket takar, és természetesen a bútorokon lévő tárgyak nem eladóak!

Hirdetés részletei


komplett gyermekszoba bútor
egyéb
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Barni
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek