Eladó csalàdi hàz.

4 500 000 HUF

2020. február 13. (csütörtök) 17:51

Hirdető: Arnold

Cím: Nyírtass

Leírás

Nyírtasson csendes utcában található 100 m2-es családi ház eladó. Két és fél szobás, két szobát egy beépített nagy cserépkályha füti . Található benne egy konyha kamra folyosó, huzakodó, fürdő-wc egyben található. A ház mögött mellék épület található.
A kertben két sor megyfa és egy sor almafa található. Az ingatlan irány ára: 4,5millió forint. Minimálisan alkuképes. Édeklödni személyesen vagy telefonon a O620 495 3302 telefonszámon.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
komfortos
van
van
utcában
van
kavicsos úton
nem
2 szoba
1 félszoba
földszint
nincs
nincs
100
620
igen
cserépkályha, kandalló
fa, pellet, szén
nincs
igen saját különálló kert
utcai
udvarban
azonnal

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Arnold
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek