Eladó egy 100 nm-es, kétszintes családi ház.

10 900 000 HUF

2020. szeptember 20. (vasárnap) 20:21

Hirdető: Pataika

Cím: Bükkszenterzsébet

Leírás

Heves megye, Bükkszenterzsébet, József Attila utcában, idilli környezetben, eladó ( bútorozva is )egy 100 nm-es, kétszintes családi ház. Az ingatlan 1125 nm-es, parkosított telken helyezkedik el. Helységei: a földszinten 2 szoba, kazánház, hidrofol helység található, az emeleten , előszoba, családi ház. Az ingatlan 1125 nm-es, parkosított telken, melynek végében a Darázs patak folyik, helyezkedik el. Helységei: a földszinten 2 szoba, kazánház, hidrofor helység található, az emeleten , előszoba, 2 szoba, konyha-étkező és fürdőszoba kapott helyet. A ház fűtéséről gáz-kazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az ingatlant belülről a közelmúltban felújították, igényesen kialakították a belső tereit. A telken egy 70 nm-es szerkezetkész apartman került kialakításra, amelyben: 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra található. Az épület első részében pedig egy 18 nm-es garázs helyezkedik el. Az ára: 10900000 Ft. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet:+36203852236, +36203846328, +3636595256

Hirdetés részletei


vegyes
régebbi építésű
jó állapotú
duplakomfortos
van
van
van
van
ásott kút
nincs
nincs
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
igen
5 szoba
nincs
alagsor, szuterén, 1
nincs
nincs
1126 m2/ 0.11 ha
100
100
3 m alatt
nem
kazán, házközponti
radiátor
gáz, fa, pellet
nem
nincs
nincs
kertkapcsolatos
nincs
természetre néző
utcán ingyenesen, garázsban, udvarban
fa nyílászárók, internet, kábel-tv
kevesebb mint 3 hónapon belül
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Pataika
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek