# 569

Eladó egy Fisher-Price bébi zongora!

3 700 HUF

2019. június 14. (péntek) 08:36

Hirdető: Ritus

Cím: Pécs, Málom

Leírás

Eladó egy Fisher-Price puha kiságy zongora ami könnyen a kiságyra köthető vagy a padlón is használható, ha a baba megnő. A zongorát több állat vidám arca díszíti és minden egyes billentyű lenyomásakor más és más dallamokat kezd el játszani a zongora.
A két zenei mód révén a babák folyamatosan élvezhetik a zenéket és hangokat, vagy saját dalt komponálhatnak a billentyűk rugdosásával és nyomkodásával. Hangerőszabályzót és ki-bekapcsolót tartalmaz. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik.

Hirdetés részletei


Fisher Price
zenélő babajátékok
0 - 6 hónapos korig, 6 - 12 hónapos korig, 12 - 24 hónapos korig
unisex
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ritus
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek