Eladó ingatlan (I. kerület)

67 000 000 HUF

2020. június 15. (hétfő) 18:58

Hirdető: Praha

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

Belbudán, a Mammuttal szemben, 3. emeleti liftes tégla társasházban, utcai napfényes, 72 nm-es 2 szobás erkélyes, gázkonvektoros, korszerűsítésre szoruló, kellemes kilátású, költözhető öröklakás 67 millió forintért eladó. Tel.: 06-30/9-827-890. Ingatlanosok ne hívjanak!

Hirdetés részletei


lakás
tégla
felújítandó
összkomfortos
2 szoba
nincs
5
3
72
van
van
3 m fölött
gázkonvektor
távhő
nem
nincs
utcai
utcán fizetős övezetben
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Praha
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek