placeholder

Eladó kiváló állapotú TAMRON objektív SP AF28-105

119 000 HUF

2020. április 21. (kedd) 10:47

Hirdető: ballaistvan

Cím: Pécs

Leírás

Eladó kiváló állapotú TAMRON SP AF28-105 F/2.8 motoros objektív. 176DM modell.
Karcmentes, alig használt, gyári dobozban, szattyánbőr gyári tokkal. Minden papírja megvan, a használati utasítása és eredeti garanciális papírja is. Érdeklődni kizárólag munkaidőben, 8:00-16:00 között.

Hirdetés részletei


Tamron
Tamron SP AF28-105mm f/2.8 LD Aspherical (IF)
zoom
nem
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: ballaistvan
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek