Eladó lakás

18 000 000 HUF

2021. május 27. (csütörtök) 08:39

Hirdető: Mária

Cím: Miskolc

Leírás

Miskolc központjában, a Király utca páros oldalán,erkélyes,1. emeleti,jó állapotban lévő 55 m2-es 1 plusz 2 fél szobás lakás eladó. A szobák lamináltpadlóval, a többi helységek hideg burkolattal burkoltak. Nyilászárók cseréje Októberben lessznek. Kiváló elhelyezkedésű. Buszmegálló, óvóda, iskola, bevásarlási lehetőség közvetlen közelben megtalálható. A belváros a közelben kb. 5 perc séta. Tiszra rendezett lépcsőház, barátságos lakóközösség. Parkolásra az utcán van lehetőség.
A foglaló összegét és a vételár egy részét készpénzben szükséges biztosítani.

Hirdetés részletei


lakás
panel
jó állapotú
összkomfortos
1 szoba
2 félszoba
10
1
55
van
van
3 m alatt
CC
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Fa nyílászárók, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Biztonsági ajtó, Gyerekbarát, Internet, Kábel-TV, Wifi
nincs
utcai
utcán fizetős övezetben
kevesebb mint 6 hónapon belül
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Mária
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek