placeholder

Eladó lakás Miskolcon a közkedvelt Jókai városrészen

18 400 000 HUF

2020. augusztus 28. (péntek) 17:23

Hirdető: Adrienn

Cím: Miskolc, Belváros

Leírás

Eladásra kínálom Miskolc belvárosában, a közkedvelt Jókai városrészen található otthonomat. Ez egy 1+2fél szobás, erkélyes, 55 m2 - es igényes, modern stílusban felújított lakás, amely saját, osztatlan 8 m2-es pincével is rendelkezik.
A járólappal burkolt erkélyen, a felújított tartószerkezet új üvegezést kapott az éven.
A lakásban redőnnyel felszerelt műanyag ablakok, minőségi biztonsági bejárati ajtó és borovi fenyőből készült beltéri ajtók találhatók.
A fürdőszoba és a wc új vízhálózattal, prémium kategóriás csempével, Ravak fürdőkáddal, törölköző szárítóval, beépített fürdőszoba bútorral rendelkezik.
A konyhában méretre készült konyhabútor található, amely divatos és praktikus magasfényű bútorlapból készült. Gránit mosogatóval, Jaguár csapteleppel és természetesen új vízhálózattal rendelkezik. Kiváló minőségű Elektrolux villanysütő illetve modern fekete üveglapos főzőlap egészíti ki.
A lakóközösség kiváló, a közelben található bölcsöde, óvoda, iskola, gyerek és felnőtt orvosi ren

Hirdetés részletei


lakás
panel
újszerű
összkomfortos
1 szoba
2 félszoba
10
9
55
van
van
3 m alatt
távfűtés
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Biztonsági ajtó
panoráma
utcán fizetős övezetben
megegyezés szerint
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Adrienn
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek