Eladó lehetőségeket kínáló zártkert Pakson

15 000 000 HUF

2021. július 12. (hétfő) 19:37

Hirdető: kameleon0014

Cím: Paks

Leírás

Paks határában Kölesdi úton zártkert eladó. A zártkertben 2 épület található. Az egyik kb 25 nm-es alápincézett, padlással rendelkező ház, amelyben zuhanyzós fűrdőszoba is kialakításra kerűlt.Villany, vezetékes víz van a házban. A második kb 12 nm-es cseréptetős épület. A kert területén gyümőlcsös is van: almafák, barackfák, szőlő. Az ár alkuképes

Hirdetés részletei


1918 m2/ 0.19 ha
van
van
nincs
van
nincs
nincs
230 V (lakossági áram)
igen
van
van
35
1918
tégla
jó állapotú
fürdő és wc külön, szúnyogháló
kertre néző
udvarban
aszfaltúton
10-15 év
lugas
alma, szőlő, körte, mandula, nektarin, szilva

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: kameleon0014
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek