Eladó polgári lakás Győr-Nádorvárosban

20 990 000 HUF

2020. február 6. (csütörtök) 10:12

Hirdető: Vali

Cím: Győr, Nádorváros

Leírás

Eladó nyugodt, otthonos 56 nm-es lakás Győrben, a Zrínyi utcában. Nem utcai frontra néz a lakás.Tégla építésű, világos, jól szigetelt földszinti lakás.

Egy kényelmes folyosóról nyíló helyiségekkel: 2 külön szoba a folyosó két végében (16nm+18nm), spájz, fürdő és wc, konyha (beépített szekrény, gáztűzhely), a folyosón beépített gardróbszekrény. Belmagassága 3m, kifejezetten tágas élményt ad. A lakás rendkívül világos minden napszakban.

Az ingatlanhoz tartozik még egy 10nm-es pince.

Az elhelyezkedése kitűnő, iskolák, óvodák, sport centrumok, piac, éttermek, bevásárlási lehetőség, park, buszmegálló, pályaudvarok, - minden 5 percre. A városi rendőrséggel szemben, biztonságos parkolási lehetőség.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
jó állapotú
összkomfortos
2 szoba
nincs
2
magasföldszint
56
nincs
nincs
3 m alatt
távfűtés
radiátor
távhő
igen
Beépített konyha, Kábel-TV
nincs
természetre néző
utcán ingyenesen
azonnal
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Vali
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek