placeholder

Eladó tanyasi kézmüves kecske tejtermékek

4 500 HUF

2020. október 12. (hétfő) 13:11

Hirdető: Balaat

Cím: Ladánybene

Leírás

Eladó kecsketejből készült kézműves tejtermékek! Gomolya választható fűszerezéssel, natúr és füstölt parenyica, krémsajttal töltött parenyica tekercs, feta sajt, mini mozzarella natúr és bazsalikomos, grill sajt, túró, kefír, joghurt natúr és gyümölcsös, robiola. Két hetente szállítunk Budapestre! A részletekért érdeklődni lehet a Facebook oldalunkon: Ravasz-Balázs Tanya vagy e-mailben a rekuci1990@freemail.hu címen.

Hirdetés részletei


sajtok
kecske
laktózmentes
igen
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Balaat
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek