Eladó telek Mátrafüreden!

10 000 000 HUF

2022. augusztus 28. (vasárnap) 13:34

Hirdető: Kiss Edit

Cím: Gyöngyös, Észak-Kálváriapart

Leírás

Értékálló befektetési lehetőség! Eladó telek Mátrafüreden, hétvégi házzal! Olcsó fenntarthatóság! Csend, nyugalom, gyógyító hegyvidéki levegő, örök panoráma! Az ár enyhén alkuképes.

Hirdetés részletei


725 m2/ 0.07 ha
van
van
nincs
nincs
fúrt kút
szikkasztógödör
nincs
230 V (lakossági áram)
kavicsos úton
van
40
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kiss Edit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek