Elektromos robogó

339 000 HUF

2020. február 15. (szombat) 15:19

Hirdető: Csülök

Cím: IV. kerület, Újpest

Leírás

Eladó KSR TTX elektromos robogó,a motorja 2000 wattos 2018 11 havi kiadás.Nagyon szép és jó állapotú,egy feltöltéssel 60 km tehető meg 1 km 90 fillérbe kerül.A motor téli tárolásai fűtött szobában történt. Az új ára 599000 ft .Eladási ára 339000 ft. Két személyesre váltás miatt eladó.

Hirdetés részletei


KSR Moto
TTX
robogó
használt
2018
2430
elektromos
4 ütemű
automata
nem
igen
1
tárcsafék elöl
érvényes magyar okmányok
nincs
nem veterán
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Csülök
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek