Energy bordásfal

256 641 HUF

2020. június 18. (csütörtök) 12:48

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budakeszi

Leírás

"Energy" torna bordásfal l, trapézzal, párhuzamos rudakkal
Professzionális gimnasztikai bordák olyan kiegészítőkkel, mint például pad, trapéz, párhuzamos rudak. PN biztonsági tanúsítvány - EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2008. Alkalmas otthoni használatra vagy fitnesz felszereléshez. Maximális terhelés 150kg. szélesség 0,67 m Bordák magassága 2,30 m. Fali rögzítés vagy a mennyezet és a padló közötti távolság. A mennyezet és a padló közötti magasság 2,75 m-re állítható. Nagy szilárdságú acélból készült, bükk falakkal. A szalagok igazolják a márkanév Benchk Energy ÁFA-val történő vásárlását. Küldhető utánvéttel , futárral 3 600 Ft , vagy nézzen utána még a termékeink kínálatát a bordasfal-shop hu.

Hirdetés részletei


XXS
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek