Építési telek eladó Pécs, Málom.

9 600 000 HUF

2021. október 24. (vasárnap) 10:03

Hirdető: Olipapa

Cím: Pécs

Leírás

Eladó egy építési telek Pécs belterületén Málomban az Alsó utcában. A telek a város déli részén, falusi környezetben található.

A környék kommunális és infrastrukturális ellátottsága teljes. Közművek közül minden vonalas közmű elérhető, úgy, mint víz, villany, gáz, szennyvíz hálózat egyaránt.

A telek 607 négyzetméteres sík terület, amely közvetlenül a főútra nyílik, építmény nem található rajta. A közművek közvetlenül a telek előtt találhatóak.

Ingatlancsere vagy beszámítás akár ráfizetéssel is lehetséges.

Hirdetés részletei


607 m2/ 0.06 ha
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
ásott kút
nincs
nincs
nincs
aszfaltúton
nincs
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Olipapa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek