Építőipar

2022. február 15. (kedd) 15:37

Hirdető: Nkepitoiparivallalkozo

Cím: Budapest

Leírás

Tetőfelújítás, illetve szigetelése, előtető építés, tetőátrakás, beázások javítása, tető szerkezet megerősítése, kúp cserép kikenés akár a házon bel- és kültéri munkálatok(pl.:nyilászáró-ajtók csere,térkövezés) hivjon bizalommal akár hétvégén is.INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS.Rövid határ idő és garanciális munka végzés.!
Köszönöm hogy elolvasta, szép napot!

Hirdetés részletei


útépítés, aszfaltozás, zsaluzás, betonozás, ács, tetőfedés, bádogozás, csatornázás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Nkepitoiparivallalkozo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek