Építőipar

2022. április 26. (kedd) 20:32

Hirdető: Nkepitoiparivallalkozo

Cím: Szeged, Alsóváros

Leírás


Tetőfelújítás, illetve szigetelése, előtető építés, tetőátrakás, beázások javítása, tető szerkezet megerősítése, kúp cserép kikenés akár a házon bel- és kültéri munkálatok(pl.:nyilászáró-ajtók csere,térkövezés) hivjon bizalommal akár hétvégén is.INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS.Rövid határ idő és garanciális munka végzés.!
Köszönöm hogy elolvasta, szép napot!

Hirdetés részletei


útépítés, aszfaltozás, ács, tetőfedés, bádogozás, csatornázás, nyílászáró szerelés, beépítés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Nkepitoiparivallalkozo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek