Építőipari munkák

2020. július 28. (kedd) 07:50

Hirdető: Horváth György

Cím: Budapest, XIV. kerület

Leírás

A Horváth Építő Csoport Kft vasbetonszerelés , bontási munkákat vállal országosan kiváló szakemberekkel továbbá lakás és ház felújítást és takarítást ,kertgondozást ipari takarítást, lépcsőház takarítást,autó feljáró építést vállal szakszerűen akár rövid határidővel is. Korrekt árak és pontos precíz munkavégzés. Hívjon bizalommal. 06305265572

Hirdetés részletei


épületbontás, földmunka, zsaluzás, betonozás, kőműves, festés, mázolás, tapétázás, kertépítés,-karbantartás, fűnyírás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Horváth György
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek