Ergonómikus gyerekszék iskolakezdéshez

13 000 HUF

2021. október 4. (hétfő) 21:46

Hirdető: balagex

Cím: Budapest, II. kerület, Kurucles

Leírás

Eladó a képen látható ergonómikus gyermekszék. A szék fából készült és magyar asztalos terméke. A magassága nagyon egyszerűen állítható a gyermek növekedésével, így kb. óvodás kortól az általános iskola végéig kényelmes és ergonómikus módon segít a helyes testtartásban. Igény esetén a képen látható asztal is külön megvásárolható, melynek leírása a másik hirdetésemben elérhetó.
Megtekinthető Bp. II. kerületben.

Hirdetés részletei


gyerek székek és fotelek
barna
tömör fa
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: balagex
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek