placeholder

Ergonomikus napozóágy a gyártótól

25 000 HUF

2020. október 24. (szombat) 16:57

Hirdető: István

Cím: Vállaj

Leírás

Természetes fából készült kényelmes és egyben tartós napozóágy. A hátrész 4 különféle pozícióban támasztható meg, illetve fektethető teljesen vízszintesbe. A deszkák kellőképpen sűrűn helyezkednek el ahhoz, hogy akár közvetlenül feküdjünk rajta. A fekvőrészt alkotó lécek széllessége 7 cm, közöttük lévő rés 2 cm, vastagságuk 2, 2 cm. A napozóágy méretei 200x65x35 cm, terhelhetősége 140 kg. Mint minden Prolignum termékre erre is adunk 2 év garanciát, alapanyaga borovi fenyő.
A napozóágy ára 25000 ft. lecsiszolt állapotban festésre készen értendő, mindenki igényei szerint festheti akár, de megegyezés szerint le is festhető.
További kinálatunk megtekintéséhez látogason el a www.prolignum.eu weboldalra. Köszönjük.
A kiszállítás is megoldható az egész ország területére.

Hirdetés részletei


egyéb
napozóágy
tömör fa
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: István
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek