# 1309

Ezzel jól jársz ! Citroen Saxo 1,4i 2002-es kitűnő állapotban érvényes műszaki

215 000 HUF

2019. november 11. (hétfő) 16:14

Hirdető: László

Cím: Érd, Érdliget

Leírás

Második hölgy tulajdonos, 1 éves felnis téli és nyári gumik, akku 2 éves, alacsony fogyasztás, megkímélt, jó állapotú gépkocsi.

Hirdetés részletei


Citroen
Saxo
ferdehátú
használt jármű
2002
benzin
manuális
1364
igen
sérülésmentes
5
5
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, elektromos külső tükör, manuális klíma, rádió, usb, ABS, ködlámpa, központi zár, riasztóberendezés, kikapcsolható légzsák , utasoldali légzsák , vezetőoldali légzsák, bőrkormány, szervókormány, rendszeresen karbantartott, törzskönyv
nem
nem
szürke
szövet
nem
igen
van
EURO 4
nincs
2
érvényes magyar okmányok
2021
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: László
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek