Falmászó / deszka fal gyerekeknek / NÉGYZET / SET 3 db

97 150 HUF

2021. május 11. (kedd) 12:51

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budajenő

Leírás

Méretek: 225 × 75 × 2,5 cm
Teljes mélység: 1,5 cm
Teljes szélesség: 75 cm
Teljes magasság: 225 cm
Max. Felhasználói súly: 100 kg
Telepítés: falra szerelhető
Négyzetek színe: fekete - tábla
Kapaszkodók színe: sárga
Felszerelés: mászófal, mászófogantyúk

A gyermekszoba mászófala három 75 × 75 cm-es deszkából áll. A mászófal fekete festékkel van festve, a gyermekek mászásra és festésre használják. A rétegelt lemez sima és polírozott, és mindenekelőtt rendkívül tartós anyag. A mászófal akár 100 kg-os terhelésre is alkalmas. Minden deszkán vannak előre fúrt lyukak fogazott anyákkal, amelyek a mászókövek biztonságos felszerelését szolgálják. A deszkák falhoz való rögzítésének rendszere a lap sarkaiban található tágítócsavarok és csavarok segítségével lefedi a fal minden szabálytalanságát, és lehetővé teszi a mászókarok gyakori áthelyezését a táblákon. A falpaneleket vízbázisú festékkel festették, biztonságos a gyermekek számára. A kapaszkodók speciális gyantából készülnek, tanúsítottak és bi

Hirdetés részletei


unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek