FastStart Total Product Experience Value Pack! Forgalmazásra

2019. december 22. (vasárnap) 14:49

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Nagyrábé

Leírás

A teljes termékélmény értékcsomag a legjobb módja az új Kannaway márka nagyköveteknek, hogy első kézből megszerezzék a termékismertető ismereteket és belemerüljenek a Kannaway-be, és ezzel fel tudják lépni a Kannaway-vállalkozás indításakor. Ez az értékcsomag nagyszerű módja a meglévő Kannaway értékesítőknek a pénzmegtakarításnak is, függetlenül attól, hogy értékesíti készletét, felépíti vagy felfrissíti a demonstrációs készletét, vagy a teljes Kannaway-élményt ajándékozza valakinek. A Teljes termékélmény értékcsomag tartalmazza az összes Kannaway terméket: a Kannaway illóolajok trióját, a Power Proteint, a szuperzöldeket, az Eucalyptus Vape-t, a Kannaway Salve-t, a Pure Gold-ot, a HempVAP stíluskészletet és a teljes Cannabis Beauty bőrápolási sort. Ezenkívül forrásokat fog kapni a Kannaway üzletépítésének elősegítéséhez, beleértve 2 jegyet a következő Kannaway Konferenciára, 2 ajándékkártyát, 10 pack Connect magazint és 10 csomag utazási tárolót, hogy elbocsáthassa a potenciális poten

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek