Festő, karbantartó

2020. március 24. (kedd) 06:13

Hirdető: TQska

Cím: I. kerület, Vár

Leírás

45 éves budapesti józan életvitelű szakmunkás vagyok. Rendelkezem B jogosítvánnyal. Festő vagy karbantartó munkát vállalok. Minden ajánlatot meghallgatok. Hétvégéket személyes okokból nem vállalom. Csakis heti kifizetéses munka érdekel.

Hirdetés részletei


festő, mázoló, tapétázó
szakmunka
teljes munkaidő (8 óra)
igen
igen
1 műszak
több mint 10 év tapasztalat
nem
középiskola
nem
heti
orosz
folyékony nyelvtudás
nincs
B

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: TQska
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek