placeholder

Fiat Punto 1.2 2003-as eladó

400 000 HUF

2020. április 9. (csütörtök) 19:57

Hirdető: BmwR26

Cím: Pécs, Málom

Leírás

Fiat Punto 1.2-es benzines,60 le-es,2003-as évjárat.156797 km van benne,ami változik mert használatban van az autó.Műszaki 2020.12. hóig van rajta.2006-óta van a családunk tulajdonában, egy ma is meglévő pécsi kereskedésben vettük aki Olasz országból hozta be.Felszereltség 2 el.abkak, 2 légzsák,city szervó,klíma,cd rádió,vonóhorog.A klíma nem működik, valamint a duda néha magától megszólal ezért kikötöttem.2017.11.-hóban volt komplett vezérlés csere 136 ezer km-nél.2018- ban le lett alvázvédőzve,ki lett cserélve az összes fékcső,elöl fékbetétek, lengéscsillapítók,hátúl komplett fék,city szervó, ülések.2019-ben önindító és generátor lett felújítva,valamint fagydugó lett cserélve. Idén pedig komplett új kuplung és kuplung munkahengerek lettek beszerelve. Olajcsere rendszeresen10 ezer km-enként Selénia olajjal.A motorháztető rozsdás de adok hozzá másikat amit színre kell festeni,és adok hozzá 2db első lámpát.Ha kell akkor oda adom az eredeti üléseit,meg van pár apróság.Az ÁR Fix.

Hirdetés részletei


Fiat
Punto
ferdehátú
használt jármű
2003
156797
benzin
manuális
1243
60
igen
3
5 személy
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, manuális klíma, gerinctámasz, cd, ABS, központi zár, kikapcsolható légzsák , utasoldali légzsák , vezetőoldali légzsák, vonóhorog, rendszeresen karbantartott, törzskönyv
fehér
nem
nem
egyéb
szövet
nem
igen
nincs
EURO 3
nincs
2
érvényes magyar okmányok
2020
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek